BC Push


Algemene info toernooien


Bij BC Push Baexem zijn er altijd wel mensen die het leuk en gezellig vinden om regelmatig of enkele keren per jaar met een toernooi mee te spelen. Gemiddeld genomen doen we met onze club jaarlijks aan ongeveer 6 tot 8 toernooien mee. Dit zijn tegenwoordig allemaal wel bekende, jaarlijks terugkerende toernooien. Nieuwe toernooien zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Zoals binnen de club wel bekend is, zijn de toernooien altijd hartstikke gezellig, lekker vermoeiend en een super dagbesteding met dikwijls gezamenlijk een heerlijk etentje als afsluiting van de dag. Naast bovenstaande zijn de toernooien ook hartstikke leerzaam en een mooie gelegenheid voor een extra dagje badminton. Daarbij is het ook leuk om tegen medebadmintonners buiten onze club te spelen.
Informeer maar eens bij onze leden die aan de toernooien deelnemen!

Heb je zin om ook aan een toernooi deel te nemen? Niet twijfelen maar doen!

Alle toernooien zijn geselecteerd op bereikbaarheid en niveau, de meeste toernooien zijn voor elk niveau geschikt.


Toernooi – team of koppel?
Over het algemeen spreken we over twee soorten toernooien, de teamtoernooien en de koppeltoernooien. Zoals de namen het al aangeven speel je met de teamtoernooien in een team wedstrijden, bij een koppeltoernooi speel je samen met een partner in bijvoorbeeld een dubbel en/of mix.