BC Push


Speeldagen en tijden

Onze vaste trainingsavond is de vrijdag!
17.00 - 18.00uur - 8 tot en met 11 jaar (Badminton)
18.00 - 19.00uur - 4 tot en met 8 jaar (Dynamic Tennis)

De leeftijden zijn een richtlijn. Mocht iemand op een jongere leeftijd er qua spel aan toe zijn om op een hoger niveau te trainen dan krijgt deze speler de mogelijkheid door te stromen.

Lid worden?

Waarschijnlijk is je opgevallen er bij ons veel te beleven valt. Het is niet 1x per week een paar shuttles overslaan maar er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en plezier te beleven.

Iedereen is welkom om drie keer gratis te komen proberen. Hiervoor heb je alleen je sportspullen nodig, materialen zijn bij ons te leen. Als mogelijk graag vooraf een mail aan [email protected], maar je bent ook vrij om zonder bericht te komen badmintonnen.

Wat kost het?
Badminton vraagt geen al te hoge investeringen:
Inschrijfgeld € 10,- voor jeugdbadminton, incl. clubshirt.
Inschrijfgeld € 15,- voor Dynamic tennis, incl. bruikleen racket.
Vrijdagavond:   €  50,- per half jaar

De contributie wordt per halfjaar geïnd. Dit geschiedt door middel van automatische incasso tot wederopzegging, restitutie van contributie vindt niet plaats.

Trainingen

Plezier in het sporten staat voorop. Natuurlijk zorgt vooruitgang in techniek en tactiek in een fanatieker badmintonspel waardoor het wedstrijdelement als plezierig wordt ervaren. Het gaat er hierbij niet om te tegenstander van de baan te vegen maar met goed samenspel ervoor te zorgen dat de shuttle aan de overzijde op de grond beland.

Vakanties en feestdagen

Op onderstaande datums is er géén badminton of Dynamic Tennis in verband met schoolvakanties en feestdagen:Van 23 juli t/m 13 september 2021 - zomerstop 2021

Vrijdag 17 september 2021 - eerste training

Vrijdag 29 oktober 2021 - herfstvakantie

Vrijdag 24 december 2021 - kerstvakantie

Vrijdag 31 december 2021 - kerstvakantie

Vrijdag 7 januari 2022 - kerstvakantie

Vrijdag 4 maart 2022 - carnavalsvakantie

Vrijdag 29 april 2022 - meivakantie

Vrijdag 6 mei 2022 - meivakantie

Vrijdag 22 juli 2022 - laatste trainingDe eerste training van seizoen 2022-2023 is op vrijdag 9 september aanstaande!


Jeugdcommissie

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie is een onderdeel van de activiteitencommissie. Ieder seizoen zijn er verschillende activiteiten waaronder bijvoorbeeld de clubkampioenschappen en het jaarlijkse kamp. We zijn trots om zo’n ruim aanbod te kunnen creëren vanuit een relatief kleine vereniging.

Activiteiten die de komende maanden gaan plaatsvinden zijn terug te vinden onder het kopje activiteiten.

Mochten er ergens vragen over zijn, kan er gemaild worden naar [email protected]
Daarnaast kunnen ouders en jeugdleden hun vraag ook altijd kwijt in de whatsappgroepen.

Gedragsregels seksuele intimidatie
In de sport vinden we de zorg voor een veilige omgeving voor iedereen, in het bijzonder voor minderjarigen, essentieel. Een goed beleid hierin bevordert een veilig sportklimaat en een goede begeleiding. 
Bij BC Push Baexem is er besloten om alle vrijwilligers, trainers en coaches die indirect/direct werkzaam zijn met minderjarigen te voorzien van een VOG. Pas dan kunnen wij als BC Push Baexem uitstralen dat wij voor de volle 100% achter ons beleid staan en dat wij dit ook van onze leden verwachten.
BC Push Baexem hanteert tevens gedragsregels binnen de vereniging. Deze gedragsregels kunt u nalezen op: gedragsregels seksuele intimidatie BC Push Baexem.
Voor meer informatie kunt u tevens terecht bij de volgende link: http://www.nocnsf.nl/grensoverschrijdendgedrag