BC Push


Toernooien

Kijk hier voor de volgende onderdelen:

BC Push toernooi:
- Info BC Push Toernooi;
- Uitnodiging toernooi;
- Opgaveformulier;

Algemeen:
- Toernooien agenda;
- Algemene info toernooien.
 

BC Push Toernooi


Jaarlijks organiseert BC Push in het 3e weekend van november het BC Push Toernooi. Het toernooi wordt al verschillende jaren georganiseerd en goed door de clubs bezocht. Tijdens het toernooi worden er altijd pittige maar leuke wedstrijden gespeeld, gezelligheid tijdens deze toernooidag staat voorop!

Natuurlijk wordt het BC Push Toernooi in het seizoen van 2019/2020 ook weer georganiseerd en dan wel op zondag 17 november 2019.

De opzet zal later bekend gemaakt worden.

Afhankelijk van het aantal deelnemende teams wordt er een wedstrijdplanning opgesteld zodat er de gehele dag volop gespeeld kan worden. Meer informatie met betrekking tot het toernooi en het aanmeldingsformulier wordt een tweetal maanden voor de toernooidatum verspreid binnen de bekende contactpersonen van de club. Via onze site kun je dan ook een flyer van het toernooi downloaden om in je eigen sporthal op te hangen.

Wil je er zeker van zijn dat je een uitnodiging, inschrijfformulier en flyer ontvangt, of wil je meer informatie ontvangen omtrent het toernooi? Stuur dan een mailtje naar seniorentoernooien@bcpush.nl of kijk bij het kopje Uitnodiging / Opgaveformulier.

De winnaars van afgelopen jaren zijn:
Seizoen 18/19:
Damesdubbel: Inga en Nici
Herendubbel: Ruud en Adi
Mixdubbel: Adi en Agnes
Seizoen 17/18 .....
Seizoen 16/17 Rooy
Seizoen 15/16 BC SCC
Seizoen 14/15 Yamas
Seizoen 13/14 Düsseldorf
Seizoen 12/13 BC SCC
Seizoen 11/12 RBC Heerlen
Seizoen 10/11 BC Heel
Seizoen 09/10 RBC Heerlen1
Seizoen 08/09 BC Maasdroppers / ’t Roat
Seizoen 07/08 BC Push Baexem
Seizoen 06/07 BC de Sjöttel (Maastricht)
Via het fotoalbum zijn de foto’s van de afgelopen jaren te bekijken.
 

Uitnodiging

 
Beste sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren we wederom ons jaarlijks BC Push Toernooi. Zoals voorgaande jaren wordt het toernooi gehouden in het derde weekend van november, op zondag 17 november 2019.

De opzet zal later bekend gemaakt worden.

Afsluiting toernooi
Na afloop van het toernooi is er de mogelijkheid om na de prijsuitreiking een maaltijd te nuttigen, wat dit zal zijn volgt. Op het einde van de dag zullen we voor de hongerigen onder ons de bestellingen komen opnemen.

De sluitingsdatum van inschrijving is 1 november!!! We hopen jullie op zondag 17 november te treffen in Baexem.

Net zoals andere jaren gaat het uiteraard niet alleen om het winnen, maar vooral om de gezelligheid!

Met sportieve groet,
Patti Tabak, Lianne Theunissen & Sandra van Melick
seniorentoernooien@bcpush.nl

Documenten
- Volledige uitnodiging overige toernooi informatie
- Flyer
- Inschrijfformulier
 

Opgaveformulier


Super dat jullie mee willen doen aan ons jaarlijks terugkerende toernooi!!!

Leden van BC Push Baexem kunnen zich voor een team opgevendoor een mail te sturen naar seniorentoernooien@bcpush.nl

Andere verenigingen kunnen het inschrijfformulier downloaden en via de mail doorsturen (in het archief op deze site is een bewerkbaar bestand te downloaden) naar seniorentoernooien@bcpush.nl

 

Algemene info toernooien


Bij BC Push Baexem zijn er altijd wel mensen die het leuk en gezellig vinden om regelmatig of enkele keren per jaar met een toernooi mee te spelen. Gemiddeld genomen doen we met onze club jaarlijks aan ongeveer 6 tot 8 toernooien mee. Dit zijn tegenwoordig allemaal wel bekende, jaarlijks terugkerende toernooien. Nieuwe toernooien zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Zoals binnen de club wel bekend is, zijn de toernooien altijd hartstikke gezellig, lekker vermoeiend en een super dagbesteding met dikwijls gezamenlijk een heerlijk etentje als afsluiting van de dag. Naast bovenstaande zijn de toernooien ook hartstikke leerzaam en een mooie gelegenheid voor een extra dagje badminton. Daarbij is het ook leuk om tegen medebadmintonners buiten onze club te spelen.
Informeer maar eens bij onze leden die aan de toernooien deelnemen!

Heb je zin om ook aan een toernooi deel te nemen? Niet twijfelen maar doen! Zoek een toernooi uit de Toernooiagenda en geef je op via seniorentoernooien@bcpush.nl.  
Alle toernooien zijn geselecteerd op bereikbaarheid en niveau, de meeste toernooien zijn voor elk niveau geschikt. Meer info per toernooi kun je opvragen via seniorentoernooien@bcpush.nl.


Toernooi – team of koppel?
Over het algemeen spreken we over twee soorten toernooien, de teamtoernooien en de koppeltoernooien. Zoals de namen het al aangeven speel je met de teamtoernooien in een team wedstrijden, bij een koppeltoernooi speel je samen met een partner in bijvoorbeeld een dubbel en/of mix.