BC Push


De speelavonden

De speelavonden
De volwassenen spelen op de vrijdagavond van 19.45 tot 22.30 uur en de maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur. 

Speelavonden waarop dit seizoen(18/19) geen badminton is i.v.m. feestdagen of vakanties zijn:
- Maandag 24 december (kerstavond);
- Maandag 31 december (oudejaarsavond);
- Maandag 22 april (2e paasdag);
- Maandag 10 juni(2e pinksterdag).

Op Goede Vrijdag (19 april 2019) wordt er wél gespeeld.

Bij het vervallen van een speelavond voor volwassenen op de maandag of vrijdag kun je als maandag- of vrijdagspeler op de andere dag in de week komen sporten. Ook leuk om de spelers van de andere avond vaker tegen te komen!  

Afsluiting van de avond
Na de hele avond lekker gerend, gemept, gezweet en gekletst te hebben is er natuurlijk niets fijner dan een gezellige nabespreking van de avond/week. En dit gebeurd bij ons dan ook onder het genot van een lekker drankje en chipje in onze eigen “bar” binnen de club. Daarnaast kan er nog een pijltje gegooid worden voor de liefhebbers. Hartstikke gezellig!
  
Het kaartjessysteem
Kenmerkend voor onze club! Het kaartjessysteem houdt in dat elke speler een kaartje heeft met zijn naam. De kaartjes worden willekeurig aan een wedstrijdbord opgehangen, de baan waar je eigen kaartje dan op hangt kun je dan gaan spelen. De bedoeling van dit systeem is dat iedereen met elkaar en tegen elkaar speelt en leert. Dit systeem wordt 5 rondes van 15 minuten gehanteerd. Met name de personen die pas lid zijn leren hier veel van.

Speellocatie
Burgemeester Hannenhal
Kapittelstraat 3
6095 BA Baexem