BC Push

Aanmelding Competitieseizoen 2019-2020

:
Aanmelding Competitieseizoen 2019-2020

Heb jij zin om volgend jaar ook mee te doen aan de Recreantencompetitie Midden Limburg?

We hopen weer met twee teams deel te kunnen nemen! Speel je mee?
Geef je dan zo snel mogelijk op door een mailtje te sturen aan tc@bcpush.nl. Laat daarbij alsjeblieft weten in welke poule je zou willen spelen en welke overige voorkeuren je eventueel hebt. Opgeven vóór 25 juni

Start-up vergadering: datum volgt
Thuiswedstrijden: zondagochtend
Kosten: ongeveer 50 euro p.p. op basis van volledige deelname

Heb je nog vragen of opmerkingen? Kijk op de website, laat het weten via de mail (tc@bcpush.nl) of neem contact op met Agnes Taman.

Zomerbadminton

:
Zomerbadminton

Beste Pushers en overige geïnteresseerden!

Op 28 juni is alweer onze laatste speelavond van het seizoen 2018-2019. Gelukkig is het dit jaar ook weer mogelijk om de zomermaanden lekker door te sporten… Zomerbadminton!

Net zoals voorgaande jaren kunnen alle volwassen pushers die zin hebben om te badmintonnen komen. Tevens zijn tijdens deze zomer-speelavonden badmintonners uit andere verenigingen welkom!!!
Er wordt weer gespeeld op de vrijdagavond van 20.00 – 22.15 uur. De volgende data’s wordt er in de zomer weer doorgespeeld:
- 5, 12, 19 en 26 juli;
- 2, 9, 16 en 23 augustus;

De kosten van de speelavond bedragen € 3,- per persoon, niet-leden dienen dit op de avond contant te betalen. Voor de leden is er tijdens de speelavond een aftekenlijst waarop iedereen van BC Push die meespeelt zich op dient af te vinken, de kosten worden dan in het begin van het seizoen verrekend!

Natuurlijk met de mogelijkheid op een gezellig drankje na het sporten!

Clubkampioenen 2018/2019

:
Clubkampioenen 2018/2019

De clubkampioenschappen zitten er weer op. Op vrijdag 15 maart werd er gestreden om de felbegeerde prijzen en natuurlijk de titel: clubkampioen BC Push!

En dit zijn de winnaars:
Jeugd 1: Jorit
Jeugd 2: Max
Volwassenen: Anne & Ralf

Proficiat allemaal!

Speel gratis mee in februari en maart

:
Speel gratis mee in februari en maart

In februari en maart maak je gratis kennis met de mooie badmintonsport bij een van de badmintonclubs van BadmintonLeudal (Baexem, Heel,Heythuysen, Horn, Neer en Roggel).

Bij BC Push Baexem speel je gratis mee op maandagavond (van 20.00 tot 22.15 uur) en op vrijdagavond (van 19.45 tot 22.30 uur)

Wist je dat je dichtbij en iedere doordeweekse avond de mooie badmintonsport op elk niveau kan beoefenen? Van beginnende speler, recreant of competitiespeler, je bent gratis welkom op de speelavonden van de clubs van BadmintonLeudal in februari en maart 2019. Je hoeft alleen je sportkleding en zaalschoenen mee te nemen!

Meer informatie over de actie vind je in deze flyer.

Push weekend december

:

LET OP! Aanmelden is nu mogelijk t/m 24 november!

Graag willen we jullie uitnodigen om mee te gaan naar het Pushweekend op zaterdag 1 en zondag 2 december. We gaan naar het clubgebouw van scouting Keent-Moesel te Weert. We starten gezamenlijk op zaterdag om 15.00uur en ronden het weekend gezamenlijk af op zondag om 11.30uur. Alle leden en aanhang zijn van harte welkom. Omdat het geen specifiek jeugdkamp is, kunnen jeugdleden meegaan wanneer er ook een ouder mee gaat.

De kosten worden verdeeld. De locatie kost €112, daar komen nog kosten voor drank en spijs bij. Er zullen geen kosten zijn voor activiteiten. We nemen spellen mee die we al hebben liggen. De verwachting is dat het weekend dan minder dan €20 per persoon gaat kosten. Voor kinderen is er maar een beperkte bijdrage nodig.

We zullen ons niet extreem vies gaan maken of verplicht aan fysieke uitdagingen mee moeten doen. Bij alle activiteiten is het een keuze of je meedoet. Mogelijk is er op zaterdagavond een kampvuur.

Benodigdheden; (buiten de spullen die je altijd mee neemt bij een nacht weg)
- slaapgerei; stretcher/luchtbed ed
- extra set kleding ivm activiteiten (alleen oude kleding)
- stuk fruit

Wanneer er vragen zijn horen we het graag via secretariaat@bcpush.nl of tijdens de speelavonden.
Hopelijk ben je enthousiast en ga je mee!

Groetjes, de organisatie! Maarten, Lars R, Yvon en Arian

Push kamp 2018: 30 juni - 1 juli

:

Dit jaar een kamp in een nieuw jasje! Niet alleen de jeugdleden, maar ook volwassen leden en het gezin/familie (broertjes / zusjes en / of ouders) mogen mee op dit kamp! Voor de volwassenen; via het blaadje in de sporthal en secretariaat@bcpush.nl Voor de jeugdleden; via de what's app of secretariaat@bcpush.nl

Laat voor 15 april weten of je wel of niet mee gaat! Meer informatie? Klik hier

BLACKLIGHT TOERNOOI 22 april 2018

:

Maak je op voor twee aankomende topactiviteiten georganiseerd onder de vlag van Badminton Leudal:

Op zondag 22 april wordt door BV Heel en BC Heytse een blacklight toernooi georganiseerd voor alle jeugd- en volwassen leden van de Badminton Leudal verenigingen.

De opzet van het toernooi In de ochtend (10.00 uur – 11.30 uur ) zal de jeugd gebruik maken van de hal, waarna het toernooi om 12.00 uur voor volwassenen begint. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt deze groep gedeeld door twee. Dit betekent dat een groep gaat spelen van bijvoorbeeld 12.00 uur tot 14.00 uur en de andere groep van 14.00 uur tot 16.00 uur. Opgaves Dynamic Tennis en Jeugdleden; Deze leden kunnen zich opgeven bij de voor hun bekende kanalen. Via de whatsapp groep of de secretariaatmail (secretariaat@bspush.nl) Opgaves Volwassene Deze leden kunnen zich bij voorkeur opgeven tijdens de speelavonden door hun naam te noteren op de aanwezige opgave lijst. Mocht dit niet mogelijk zijn is het ook mogelijk door een mail te sturen voor opgave naar het secretariaatmail. (secretariaat@bspush.nl) Tevens worden er nog vrijwilligers gezocht voor te helpen met het klaarzetten van alles voor deze activiteit.  

Jaarvergadering 2018

:

Afgelopen jaar hebben we naar aanleiding van een enquête en op vraag van de leden de jaarvergadering gehouden op een zaterdag. Deze werd afgesloten met eten en een borrel. Gezien de geringe opkomst is besloten om de jaarvergadering weer te houden op vrijdagavond. De jaarvergadering van 2018 vindt plaats op vrijdag 6 april om 19.00 uur in de kantine van de Burgemeester Hannenhal te Baexem. 
De agenda en jaarverslag 2017 wordt ca. 1-2 weken voorafgaand aan de jaarvergadering rondgestuurd via mail naar de leden.

Mark & Con Limburgs Kampioen in de Herendubbel 6

:
Mark & Con Limburgs Kampioen in de Herendubbel 6

In het weekend van de Limburgse Kampioenschappen op 25 en 26 november werd er in Weert fanatiek gestreden om de titel.

Mark en Con speelden erg goede dubbelpartijen samen met als resultaat: een verdiende eerste plaats in de HD6! Proficiat mannen!


BC Push Volwassenenkamp 2017!

:
BC Push Volwassenenkamp 2017!

Ook dit jaar is er weer een seniorenkamp. Nu in een andere opzet, sommige zullen het niets vinden, maar wie wel?

Voor Wie: Groep 2 en volwassenen + aanhang en/of kinderen!
Wanneer: Zaterdag 11 november 14.00uur tot zondag 12 november 14.00uur Je kunt ervoor kiezen om korter aanwezig te zijn.
Waar: Gebouw scouting Keent-Moesel Het gaat door!

We blijven tijdens dit kamp op de locatie. De activiteiten die gedaan worden zijn eenvoudig, gemoedelijk en niet verplicht om aan deel te nemen. Er zijn twee blokhutten voor ieder 20 personen. Één gaan we gebruiken om te slapen, één voor activiteiten. Het is mogelijk om een tent op te zetten. (zelf meenemen). Doordat we beperkt van het hoofdgebouw gebruik kunnen maken zijn de kosten € 112,50 Iedere deelnemer betaald €30, kinderen jonger dan 17 hoeven niet mee te betalen. Overgebleven geld wordt achteraf verrekend.

Inschrijven kan in de sporthal of mail naar secretariaat@bcpush.nl

Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | Volgende

Naar boven