BC Push


Jeugdcommissie

Jeugdcommissie
Even voorstellen, de jeugdcommissie van BC Push Baexem. Een commissie die bestaat sinds 2003. Al deze jaren verzorgen wij gezellige en sportieve activiteiten voor de jeugd van BC Push. Wij bestaan uit:

Arian Linders - Voorzitter
Lars Ramakers - Penningmeester
Yvon Linders - Organisatie activiteiten
Patti Tabak - Organisatie activiteiten

De meeste leden van deze commissie zijn als jonge enthousiastelingen begonnen bij onze club en hebben deelgenomen aan de toen georganiseerde activiteiten. Nieuwe jeugdcommissieleden zullen dan ook de huidige jeugdspelers zijn, een mooie manier om bestuurlijke ervaring op te doen!

Wij vinden het belangrijk dat er de jonge sportievelingen bij de Dynamic Tennis met plezier hun motoriek en sportiviteit ontwikkelen. Hier ligt dan ook de nadruk tijdens de trainingen en activiteiten die worden georganiseerd!

Gedragsregels seksuele intimidatie
In de sport vinden we de zorg voor een veilige omgeving voor iedereen, in het bijzonder voor minderjarigen, essentieel. Een goed beleid hierin bevordert een veilig sportklimaat en een goede begeleiding. 
Bij BC Push Baexem is er besloten om alle vrijwilligers, trainers en coaches die indirect/direct werkzaam zijn met minderjarigen te voorzien van een VOG. Pas dan kunnen wij als BC Push Baexem uitstralen dat wij voor de volle 100% achter ons beleid staan en dat wij dit ook van onze leden verwachten.
BC Push Baexem hanteert tevens gedragsregels binnen de vereniging. Deze gedragsregels kunt u nalezen op: gedragsregels seksuele intimidatie BC Push Baexem.
Voor meer informatie kunt u tevens terecht bij de volgende link: http://www.nocnsf.nl/grensoverschrijdendgedrag