BC Push


Lid worden?

Waarschijnlijk is je opgevallen er bij ons veel te beleven valt. Het is niet 1x per week een paar shuttles overslaan maar er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en plezier te beleven.

Dat verklaart ook wel dat onze jeugd en senioren uit de hele omgeving bij ons komen sporten, onze leden komen uit de kernen Grathem, Kelpen, Haelen, Horn, Linne, Montfort, Sittard, Heythuysen, Weert, Leveroy, Maarheeze, Maasbracht, Ittervoort, Thorn, Eindhoven en natuurlijk uit Baexem zelf.

Iedereen is welkom om drie keer gratis te komen proberen. Hiervoor heb je alleen je sportspullen nodig, materialen zijn bij ons te leen. Als mogelijk graag vooraf een mail aan secretariaat@bcpush.nl, maar je bent ook vrij om zonder bericht te komen badmintonnen.

Wat kost het?
Badminton vraagt geen al te hoge investeringen:
Inschrijfgeld € 5,- voor volwassenen.
Inschrijfgeld € 10,- voor junioren badminton, incl. clubshirt. Inschrijfgeld € 15,- voor Dynamic tennis, incl. bruikleen racket.

Contributie Jeugd    
Vrijdagavond:   €  50,- per half jaar

Senioren  
Vrijdagavond:   €  50,- per half jaar;
Maandagavond: €  50,- per half jaar;
Vrijdag- + Maandagavond:  € 90,- / half jaar.

Winterabonnement voor leden van Tennisvereniging Baexem
Speelmaanden: november t/m maart
Vrijdagavond: €55,-
Maandagavond: € 55,-
Vrijdag + Maandagavond: € 100,-

De contributie wordt per halfjaar geïnd. Dit geschied door middel van automatische incasso tot wederopzegging, restitutie van contributie vindt niet plaats.